18 آذر 1402
شخصیت کاریزماتیک

شخصیت کاریزماتیک طبق نظر دکتر میثم شکری ساز

از دید دکتر میثم شکری ساز شخصیت کاریزماتیک از جمله شخصیت‌ هایی است که افراد دیگر را به خود جذب می‌ کند. اگر شما دارای این شخصیت هستید به راحتی می ‌توانید با دیگران ارتباط برقرار نمایید. چهره کاریزماتیک رضایت شما از زندگی را تا حد زیادی افزایش خواهد داد. این مسئله که بدانید چگونه می ‌توانید افراد کاریزما را تشخیص دهید بسیار مهم است. به به طور کلی باید بدانید که اگر شخصیت شما کاریزماتیک می ‌باشد یعنی بین اعتماد به نفس و تعادل یک ارتباط مشخص شده ‌ای برقرار کرده ‌اید. تمامی افراد زمانی که با افراد کاریزما ارتباط برقرار کنند از ارتباط خود لذت می‌ برند. یکی از مهم ‌ترین ویژگی ‌هایی که افراد کاریزما دارند این است که به راحتی انسان‌ ها را درک می ‌کنند.

نحوه تشخیص شخصیت کاریزماتیک

نحوه تشخیص دادن شخصیت کاریزماتیک را باید به طور کامل بشناسید. امروزه دنیا به شخصیت‌ های بسیار موفق که خالی از غرور و پر از مهربانی هستند نیاز دارد. کاریزمای واقعی یعنی اینکه مهربانی و عشق یکی از مهم‌ ترین ویژگی‌ های افراد شناخته شود. برخی از مهم ‌ترین نکاتی که جهت تشخیص افراد کاریزماتیک باید به آنها دقت داشته باشید عبارت هستند از :

1. اصالت

به اعتقاد دکتر میثم شکری ساز یکی از مهم ‌ترین نکاتی که چهره کاریزماتیک را نشان می ‌دهد اصالت است. افرادی که دارای شخصیت کاریزما هستند دارای اصالت می‌ باشند. شما امکان دارد با افرادی آشنا گردید که بی ‌نظیر هستند اما اگر دارای شخصیت کاریزما نباشند به جذابیت لازم نمی ‌رسند. با وجود اصالت باید بدانید که جذابیت افراد کاریزما عمق مشخص شده ‌ای دارد. فردی که دارای نیت واقعی جهت ارائه دادن بهترین خدمات است، شخصیت کاریزما خود را تقویت می‌ کند. شخصیت کاریزماتیک زنانه و شخصیت کاریزماتیک زنانه دارای اصلات هستند.

2. حضور فعال

بر باور دکتر میثم شکری ساز حضور فعال یکی از دیگر نشانه‌ های تست شخصیت کاریزماتیک به شمار می‌ رود. حضور فعال به این معنی نیست که شما تنها به صورت فیزیکی کارهای خود را انجام دهید. زمانی که دارای شخصیت کاریزما باشید 100 درصد توجه خودتان را می ‌توانید به شخص دیگری انتقال دهید. در واقع باید تمرکز خود را افزایش دهید تا حضور فعالی داشته باشید. یکی از لازمه‌های شخصیت کاریزما این است که فرد قادر باشد تمامی کلمات را بشنود و درک نماید. هر یک از این اطلاعات برای افرادی که صحبت می‌ کنند و به کمک نیاز دارند ضروری خواهد بود.

3. ارتباط چشمی در شخصیت کاریزماتیک

به گفته دکتر میثم شکری ساز  ارتباط چشمی یکی دیگر از نکاتی است که جهت تشخیص چهره کاریزماتیک اهمیت دارد. فردی که دارای شخصیت کاریزما است سرشار از اعتماد به نفس می ‌باشد. در واقع این دسته از افراد از طریق ارتباط چشمی می‌ توانند اعتماد به نفس خود را به دیگران نشان دهند. زمانی که می ‌خواهید شخص جدیدی را ملاقات کنید اگر بتوانید ارتباط چشمی مناسبی با فرد جدید برقرار نمایید تمرکزتان افزایش پیدا خواهد کرد. در واقع با ارتباط چشمی اطلاعات بیشتری دریافت می ‌گردد. البته ارتباط چشمی نباید خیلی زیاد شود که فرد احساس معذب بودن داشته باشد.

4. مهارت گوش دادن

مهارت گوش دادن یکی دیگر از نکاتی است که به شما کمک می ‌کند افراد دارای چهره کاریزماتیک را تشخیص دهید. در بسیاری از مواقع تنها یک مکالمه با افراد دیگر در کانون توجه قرار خواهد گرفت. البته باید بدانید که این اقدام تا حدودی خودخواهانه است. بسیاری از افراد متوجه نمی‌ شوند که شما می‌ خواهید توجه تمامی حضار را به خودتان جلب کنید. بسیاری از افراد به جای اینکه به صحبت‌ های طرف مقابل گوش کنند در ذهن خود کلمات را کنار یکدیگر قرار می ‌دهند تا پاسخ مناسبی را آماده نمایند.

لازمه شکل‌ گیری جملات کاریزماتیک توجه کردن به چیزی است که دو طرف می‌ خواهند بگویند. به طور کلی باید توجه در دو طرف وجود داشته باشد. افرادی که دارای شخصیت کاریزما هستند به راحتی این اقدام را انجام می ‌دهند. آنها به شما می ‌گویند که به حرف‌ های شما گوش می‌ دهند. همچنین به مرور زمان متوجه می‌ شوید که آنها دوستان ارزشمندی هستند.

5. فروتنی در شخصیت کاریزماتیک

از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز فروتنی یکی دیگر از نشانه ‌های چهره کاریزماتیک می ‌باشد. فروتنی برای بسیاری از افراد تا حدودی دشوار است. با این وجود به نظر می ‌رسد افرادی که دارای شخصیت کاریزما هستند به راحتی می‌ توانند این ویژگی را در خود پرورش دهند. فروتنی شامل از خود گذشتگی می‌ گردد. زمانی که فرد خدمات خود را به دیگران نشان می ‌دهد باید به نفع خود فکر نکند و از مزیت ‌هایی که شامل حال خودش می‌ شود چشم پوشی نماید. افرادی که کاریزماتیک هستند غرور بسیار کمی دارند و یا در بسیاری از مواقع اصلا مغرور نمی ‌باشند. زمان ملاقات با افرادی که دارای شخصیت کاریزما می ‌باشند تواضع را به راحتی می‌ توانید تشخیص دهید. این صفت در تلاش مداوم برای کمک کردن به دیگران است.

6. پختگی و بلوغ

پختگی و بلوغ به عنوان یکی دیگر از نشانه‌ های تشخیص شخصیت کاریزماتیک می ‌باشد. فردی که کاریزما است بسیار بالغ می‌ باشد. در واقع افرادی که شخصیت کاریزما دارند خرد خود را بالاتر از دانش قرار خواهند داد. بسیاری از افراد دارای خرد و هوش زیادی هستند و توانایی به کارگیری تجربه زندگی را در تمامی اقدامات خود دارند. بلوغ واقعی به وسیله توانایی افرادی که دارای کاریزما هستند برای پذیرفتن مسئولیت ایجاد خواهد شد. به طور کلی باید به خوبی بدانید که افراد کاریزما به عنوان افرادی عاقل شناخته می ‌شوند.

7. مهربانی و خوش قلبی در شخصیت کاریزماتیک

یکی دیگر از نشانه‌ های تشخیص شخصیت کاریزماتیک، قدرت می ‌باشد. بسیاری از شخصیت ‌ها خوش قلبی و مهربانی زیادی را از خود بروز می‌ دهند. فردی که کاریزما است قدرت را می‌ تواند نشان دهد. دقت داشته باشید که قدرت خودخواهانه در اینجا مد نظر قرار نمی ‌گیرد. قدرت در اینجا به این معنی است که فرد کاریزما نفوذ و تاثیر باورنکردنی روی افراد زیادی دارد. افراد کاریزما جایگاه بالای اجتماعی به دست می‌ آورند، چرا که قدرت نفوذ پذیری زیادی دارند. بسیاری از افرادی که دارای شخصیت کاریزما هستند از این قدرت برای نفع شخصی خودشان استفاده نمی ‌کنند. به طور معمول بدون اینکه این دسته از افراد بدانند این قدرت را شبیه چیزی می‌ دانند که توسط دیگران مورد توجه قرار گرفته است. تاثیرگذاری قدرتمند و به کارگیری قدرت به نفع خود، دو مسئله متفاوت هستند. قدرت واقعی به وسیله کاریزما نشان داده خواهد شد.

این مطلب ادامه دارد…

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *